Om sömlösa digitala ekosystem för handel på D-Congress

Den 8 mars presenterar vi på Unified Commerce by Sigma vår vision om ett sömlöst digitalt ekosystem för handel och kommunikation på D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg.

Dina kunder ser idag din verksamhet och alla dina kanaler som en helhet. De förväntar sig att kunna få samma information överallt och att enkelt kunna växla mellan olika försäljningskanaler. De förväntar sig att kunna interagera och röra sig sömlöst mellan mobil, web, kundservice och en fysisk butik. För många företag blir detta ett bekymmer därför att deras olika system inte är synkroniserade med varandra. 


Att skapa Unified Commerce innebär att möta deras förväntningar. Vi är en specialistenhet som levererar allt du behöver för digital handel i ett sömlöst och digitalt ekosystem.

Unified Commerce ger dig:
o Stora och positiva effekter på kundupplevelse, lojalitet och försäljning.
o Systemöverskridande processer.
o Minskat behov av olika system, licenser och manuella processer.

Vill du veta mer om Unified Commerce? Kom till vår monter G07:04 på D-Congress 8 mars och prata sömlösa upplevelser med oss!

Vi har också skrivit ett white paper om vad vi menar med Unified Commerce. Skicka ett mail till Fredrik Larsson om du vill ta del av det.

 

2018-02-01

Kundupplevelse CMX
E-handel
Unified Commerce