Sigma på PIMpoint i Malmö 12-13 april

Den 12-13 april 2018 anordnar InRiver sitt årliga event PIMpoint, som i år hålls i Malmö. PIM är en strategisk lösning i Sigmas Unified Commerce erbjudande och vi kommer självklart att närvara som sponsor även under årets event.

 
Sigma är Skandinaviens mest erfarna experter på PIM. Genom vår bredd kan vi ta ett ansvar som sträcker sig långt bortom PIM, för vi vet att moderna affärer kräver integrerade system och processer. Våra specialister har mångårig erfarenhet av affärsutveckling, strategier, implementationer, processer och förvaltning.

Vad är PIM?
PIM innebär kortfattat en central hantering av produktinformation, till exempel bilder, säljande texter och metadata. Med PIM hanteras informationen i ett centralt system och ändringar överförs i realtid och på rätt språk till berörda kanaler: e-handel, webb, katalog, mobila kanaler, med flera.

Sigma erbjuder mer än standardfunktioner
PIM+ är vårt erbjudande bortom de standardfunktioner som finns i exempelvis inRiver, funktioner som kräver en bredare kunskap och där expertkompetens i närliggande system och processer är en förutsättning.

PIM+ Golden Record
Ett Golden Record, man skulle kunna kalla det ett master-produktkort, skapas genom att kombinera flera datakällor till en huvuddatakälla för produktinformationen för en vara. Genom att använda ett Golden Record minskar tidsåtgång och kostnader.

PIM+ Crowdsourcing
Låt dina kunder engagera sig i ditt varumärke och låt dem hjälpa till med översättningar och produktbeskrivningar. Ger sänkta kostnader, snabbare time to market, ökad kundlojalitet, ökad kvalitet i produktinformationen och dessutom insikt i hur dina kunder använder dina produkter.


Läs mer om Sigmas PIM-erbjudande på: https://www.uc.sigmaitc.se/

Vi ses i vår monter i Malmö Live!
Välkommen!

Läs mer om eventet på PIMpoints hemsida här.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta
Magnus Engström
Magnus.engstrom@sigma.se

073 320 73 06

2018-01-26

E-handel
PIM
Unified Commerce