Tävla om strategiworkshop - möt oss på Näringslivsdagen

Unified Commerce by Sigma är stolta sponsorer av Näringslivsdagen på Åhaga i Borås den 3 oktober. Kom gärna och träffa oss i vår monter! Just nu kan du tävla om en strategiworkshop till ett värde av 20.000 kr.

Delta i tävlingen här.

Äntligen finns vi i Borås!
Nu finns Unified Commerce by Sigma i e-handelsstaden Borås med expertis för att hjälpa er och ert företag med hela er affär, inte bara enskilda lösningar och projekt.

Kunder idag förväntar sig att få en integrerad upplevelse, oavsett kanaler, system och affärsprocesser. Vi finns här för att stötta er i strategier och affärsutveckling och med riktigt vass teknik för att få denna sömlösa helhetsupplevelse att bli verklighet. Vi kallar det Unified Commerce.

Vi har knutit de bästa partners inom varje område till oss, för att tillsammans med er kunna erbjuda fantastiska kundupplevelser, ökad kundnytta och sömlös handel i världsklass till era kunder. Vi månar om långvariga och givande relationer med våra kunder, vi tänker alltid ur ett entreprenörsperspektiv, men med det stora företagets fördelar och muskler.

Ladda ned vårt whitepaper om Unified Commerce här!

2019-09-20

Unified Commerce
Web
E-handel

Har du inte möjligheten att vara med på Näringslivsdagen och vill veta mer? Kontakta oss.


Magnus Engström
PIM, e-handel, UCaaS
magnus.engstrom@sigma.se
+46 733 20 73 06


Tony Albinsson
Unified Commerce
tony.albinsson@sigma.se
+46 702 01 12 89