HÄLSOCHECK

Hur mår din e-handel, egentligen?   

Du går till tandläkaren en gång om året, du besiktar bilen och medtech är hetare än någonsin. Att arbeta proaktivt, dels med sin hälsa dels med de värdefulla sakerna du äger känns som en självklarhet. Gäller detsamma med din e-handel? Hur mycket arbetar du proaktivt och hur mår egentligen din e-handel? 

System i all ära

Med vår bakgrund i e-handelsutveckling har vi ett team av systemutvecklare som kan analysera så att ni använder hela potentialen i ert e-handelssystem och så de integrerar rätt mot de andra tekniska lösningarna ni brukar. PIM, Betallösningar och CRM är några av de system vi är experter på.

Mer än en teknisk lösning

Vi på Sigma vet att e-handel är mer av en teknisk lösning, där många system måste integrera med varandra och optimeras för bästa resultat. Vi kan hela ekosystemet som idag är e-handel.

Vad är en Hälsocheck för e-handel?

“Genom att kontinuerligt utföra hälsocheckar på din e-handel kan du se till att den är optimerad på topp, sälja mer och växa snabbare”

– Sofie Hedman, affärsanalytiker och projektledare på Unified Commerce.  

hälsocheck för  e-handel 

Vi på Unified Commerce by Sigma vet att e-handel inte bara är en teknisk lösning, det är en helhetslösning där alla delar som ingår i e-handelns ekosystem måste vara rätt optimerade för att din shop ska fungera optimalt. En e-handel är inte ett projekt som slutförs utan ett ständigt arbete av förändring och optimering för att kunna tillgodose kundernas behov. Plattform, utveckling, logistik, marknadsföring, konverteringsoptimering och affärssystem måste samspela. Därför har vi tagit fram vår nya tjänst - Hälsochecken, där våra affärsutvecklare och systemutvecklare arbetar sida vid sida för att optimera sin sajt. Detta innebär rent konkret att vi ser på din e-handels ekosystem där vi mäter och analyserar alla delar utifrån ett lönsamhetsperspektiv för att du ska kunna fortsätta växa med din shop.  

Growth Optimering- Mäter du rätt?

När marknadsföring, konverteringsoptimering och affärsanalys samspelar når vi målen.   

Logistik

Vi ser till att hela kundens resa är i toppklass där vår expertis inom logistik, frakter och returer gör att vi kan ta er verksamhet till nästa nivå, varje steg i köpprocessen.

 

Hur fungerar Hälsochecken?  

Du får:

  • En fullständig analys av det ekosystem som utgör din e-handel Insikter om hur du kan förbättra din affär
  • 2 timmars presentation med våra affärsutvecklare och systemutvecklare
  • Rekommendationer för nästa steg

Varför Sigma?

Vi har förbättrat webbupplevelsen hos några av världens mest framgångsrika bolag i över 30 år.

Nelly kundreferens

 

“Sigma var ett starkt och innovativt stöd för oss då vi tillsammans utvecklade ett nytt returflöde för vår kund. Ett flöde som skall hjälpa kunden att på ett enkelt sätt genomföra sin retur och samtidigt kunna erbjudas en produkt som kan tillgodose kundens behov.”  

Johanna Jörgner, Head Of PMO, Nelly.com

Länk till Whitepaper om Häsocheck för din e-handel

Våra andra tjänster för e-handel och digitala strategier, läs mer här

Vill du prata affärsutveckling och analys inom e-handel över en kopp kaffe?

Kontakta mig

Sofie Hedman Projektledare & Affärsanalytiker på Unified Commerce Sigma

Unified Commerce by Sigma

sofie.hedman@sigma.se

+46 (0)73 723 79 55